13 Oct

Aquest plat és gairebé un risotto de verdures. És un dels plats estrella d’Els Peixaters de la Mediterrània. Es diu arròs verd melós amb cocotxa. Com el seu nom indica, és un arròs caldós, preparat amb brou de peix i una fina crema d’espinacs, que hi dóna la verdor.
Utilitzen cocotxes de lluç, i si no en troben, de bacallá. Són l’element que hi dóna una melositat que s’agraeix, juntament amb el contrast que presenten algunes cloïsses escampades. És un plat únic que s’ha de tastar després d’un lleuger pica-pica perquè és abundant. La seva frescor i aquesta condició melosa i caldosa l’han fet triomfar en aquest restaurant, en el qual s’imposa la cuina de tradició marinera i catalana. Diàriament ofereix un menú (14,90 €) on podem triar entre tres primers, tres segons i tres postres.
El local, d’ambient acollidor i distès, disposa d’un servei atent i professional i la cuina treballa sense pausa de 12 a 24h. A l’estiu s’hi pot gaudir de l’agradable sensació de menjar a l’aire lliure, davant la platja.

M.A.